Blogin kirjoittajat

Noora Malkavaara

Olen neljännen luokan opettaja Vuorenmäen oppimiskeskuksesta Veikkolasta, Kirkkonummelta. Koulumme on nuori, aloitimme juuri kolmannen lukuvuoden, ja tekemistä riittää vielä paljon niin koulun nettisivuissa ja opetussuunnitelmassakin.

Olen sosiaalisen median suurkuluttaja ja seuraaja, ja some liittyy myös siihen, miten päädyin töihin juuri tähän kouluun. Koulussamme olen digitiimissä, joka mm. kehittää ja ylläpitää digiassari-hanketta, jonka rehtorin ja muutamien muiden opettajien kanssa kehitimme Palmenian Digiajan opettaja -koulutuksessa.

Olen kiinnostunut tekemään asioita uudella, erilaisella tavalla. Tällä hetkellä odottelen, että saamme kouluumme iPad minit. Tähän mennessä olemme käyttäneet mm. läppäreitä ja koulun paria iPadia.
 


Arja Rinneaho

Olen 2. luokan opettaja Pirkkalasta. Kurikankulman koulu on esi- ja alkuopetuskoulu, jonka toisessa siivessa toimii päiväkoti. Oppilaita on 160.

Olen koulumme TVT-vastaava, sekä kuntamme Kohti kirjatonta koulua - hankkeen vastuuhenkilö omassa koulussamme.

Kaikissa luokissamme on yksi läppäri tai pöytäkone, interaktiivinen projektori ja dokumenttikamera. Koulumme tietokonenurkkauksessa ja kahdeksan oppilaskonetta kuulokkeineen. Niistä ja luokkakoneista voi tulostaa mustavalkotulosteita. Väritulosteita saa taukotilan hallintokoneilta.

Pieniä pokkarikameroita useampia, yksi laadukas järkkäri sekä vanha videokamera.

Koulullamme on myös 13 iPad Miniä. Hankimme niitä hankekoneitten kokemuksista innostuneina. Olen kirjannut kokemuksia iPadeista toiseen blogiini . Koulullamme on langaton verkko.

 
 
 
Saara Blomstedt-Ijäs
 
Toimin luokanopettajana Vihdissä, Otalammen yhtenäiskoulussa. Tänä lukuvuonna opetan kuudetta luokkaa. Lisäksi minulla on tunti viikossa varattu mobiililaitetunniksi, jolloin on tarkoitus jakaa tietoa mobiililaitteiden käytöstä opetuksessa 1.-6. -luokille ja heidän opettajilleen.

Olen kiinnostunut mm. oppiaineita ylittävästä opetuksesta, pelillisyydestä, tieto-ja viestintätekniikan käytöstä opetuksessa, yhteistyöstä opettajien, oppilaiden sekä muiden koulujen kanssa.

Luokkani touhuja voi myös seurata blogistani Kutosten kuulumisia .


 
 
Sari Auramo
 
Olen luokanopettaja Ohkolan pienellä kyläkoululla Mäntsälässä. Tänä lukuvuonna opetan neljättä luokkaa, mutta sen lisäksi tvt-tunteja koulumme kaikille luokka-asteille. Olen myös erittäin innostunut erilaisista kansainvälisistä projekteista.

Olen myös Mäntsälän alakoulujen tvt-koordinaattori, Opetushallituksen eTwinning-lähettiläs ja KuumaTVT-hankkeessa toinen coach Video- ja etätäydennyskoulutus -pilotissa.

Pidän myös blogia Luokanopettaja ja tietotekniikka.

Koulullamme ei ole erillistä tietokonetilaa, vaan valtaosa oppilasverkon koneista on minun luokassani, yhteensä 10 tietokonetta. Lisäksi muissa luokissa on kussakin yksi kone. Kaikissa luokkahuoneissa on lisäksi dokumenttikamera ja dataprojektori. Padeja ei ole, eikä älytauluja. Oppilasverkossa on koulussamme kaksi mustavalkotulostinta, opettajanhuoneessa on hallintoverkossa väritulostimena toimiva kopiokone. Koneissa on kiinni muutaman euron kuulokkeet, yksi edullinen pöytämikrofoni meillä on, sekä muutama web-kamera.

Lisäksi koululla on yksi digivideokamera ja yksi digikamera.

Ei kommentteja: